Buradasınız

VERGİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Saat: 09:30
Atatürk Anıtı'na çelenk konulması ve saygı duruşu

28. Vergi Haftası, 27 Şubat 2017 Pazartesi günü saat 09.30 da Konya Anıt Alanında bulunan Atatürk Anıtına, Defterdar vekili Sayın Şahin ÖZMERTYURT, Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Konya Grup Başkanı Sayın Ali YILDIZ, Grup Müdürleri, Merkez Birim Müdürleri, Merkez Vergi Dairesi Müdürleri ve Müdür Yardımcıları ile avukatların katılımıyla, Başkanımız Sayın Musa Kazım ÜNVER tarafından çelenk konulduktan sonra saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marsı okunmasıyla başlamıştır. 


Saat: 10:00
Valilik Makamını Ziyaret
 

Vergi Dairesi Başkanımız Sayın Musa Kazım ÜNVER, Defterdar vekili Sayın Şahin ÖZMERTYURT, Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Konya Grup Başkanı Sayın Ali YILDIZ ve Grup Müdürlerimiz 27.02.2017 tarihinde Konya Valisi Yakup CANBOLAT’ı makamında ziyaret etmişlerdir.  


Saat: 10:15
Vali Yardımcısı Ziyareti

Vergi Dairesi Başkanımız Sayın Musa Kazım ÜNVER, Defterdar vekili Şahin ÖZMERTYURT, Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Konya Grup Başkanı Sayın Ali YILDIZ ve Grup Müdürlerimiz 27.02.2017 tarihinde Konya Vali Yardımcısı Sayın Mehmet ÜNAL' ı makamında ziyaret etmişlerdir. 


Saat: 11:00
Personelin Vergi Haftası Kutlandı


Saat: 11:30
Defterdarlık Ziyareti

Vergi Dairesi Başkanımız Sayın Musa Kazım ÜNVER, Grup Müdürlerimiz Sn Veysel BOSTAN, Sn Kerim ASLAN ve Sn Eyüp YILMAZ 27.02.2017 tarihinde Defterdar V. Sayın Şahin ÖZMERTYURT ve Defterdar Yardımcısı Sayın Turgut ÇARABATIR' ı makamlarında ziyaret ettiler.


Saat: 14:30
SMMMO Ziyareti
 

Vergi Dairesi Başkanımız Sayın Musa Kazım ÜNVER, Grup Müdürlerimiz Sn Kerim ASLAN, Sn Veysel BOSTAN ve Sn  Eyüp YILMAZ, 27.02.2017 tarihinde Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Sayın Seyit Faruk ÖZSELEK'i makamında ziyaret etmişlerdir.


Saat: 17:00
Ticaret Odası Ziyareti

 Vergi Dairesi Başkanımız Sayın Musa Kazım ÜNVER ve Grup Müdürlerimiz Sn. Behzat ER, Sn.Kerim ASLAN, Sn. Eyüp YILMAZ ve Sn. Veysel BOSTAN,  27.02.2017 tarihinde Konya Ticaret Odası Başkanı Sayın Selçuk ÖZTÜRK' ü makamında ziyaret etmişlerdir.


Saat: 19:30
 Müsiad Ziyareti


Vergi Dairesi Başkanımız Sayın Musa Kazım ÜNVER ve Grup Müdürlerimiz Sn. Behzat ER, Sn.Kerim ASLAN, Sn. Eyüp YILMAZ ve Sn. Veysel BOSTAN,  27.02.2017 tarihinde Müsiad Konya Şube Başkanı Sayın Ömer Faruk OKKA’yı makamında ziyaret etmişlerdir.

Saat: 11:00
VDK Ziyareti

Vergi Dairesi Başkanımız Sayın Musa Kazım ÜNVER, Grup Müdürlerimiz Sn.Kerim ASLAN ve Sn. Veysel BOSTAN,Konya Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Grup Başkanı Sayın Ali YILDIZ' ı makamında ziyaret etmişlerdir.

  

 


Saat: 14:30       
Ticaret Borsası Ziyareti


Vergi Dairesi Başkanımız Sayın Musa Kazım ÜNVER ve Grup Müdürlerimiz Sn. Behzat ER ve Sn. Eyüp YILMAZ,  Konya Ticaret Borsası Başkanı Sayın
Hüseyin Çevik’i makamında ziyaret etmişlerdir.

  


Saat: 15:15
Sanayi Odası Ziyareti


Vergi Dairesi Başkanımız Sayın Musa Kazım ÜNVER ve Grup Müdürlerimiz Sn. Behzat ER ve Sn. Eyüp YILMAZ,  Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Memiş KÜTÜKÇÜ ‘yü makamında ziyaret etmişlerdir.

  

Saat: 9:00-17.00
Personelimiz Başkanlığımız binasında Kızılay’a kan bağışında bulundu.

   

   

     


Saat: 11:00
Adnan Hadiye Sürmegöz Ortaokulunun Başkanlığımızı Ziyareti

Başkanlığımızı ziyaret eden Adnan Hadiye Sürmegöz Ortaokulu öğrencilerine Başkanlığımız birimleri tanıtıldı. Daha sonra öğrencilere vergi konulu sunum yapıldı ve Grup Müdürümüz Sayın Eyüp YILMAZ öğrencilerle vergi bilinci hakkında sohbet ederek hediyelerini takdim etti.

   

   


Saat: 14:00
Alaaddin Keykubat İmam Hatip Ortaokulunun
Başkanlığımızı Ziyareti

Başkanlığımızı ziyaret eden Alaaddin Keykubat İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine Başkanlığımız birimleri tanıtıldı. Daha sonra öğrencilere vergi konulu sunum yapıldı ve Grup Müdürümüz Sayın Eyüp YILMAZ öğrencilerle vergi bilinci hakkında sohbet ederek hediyelerini takdim etti.

   

   


Saat: 15:00

Tümsiad Ziyareti

Vergi Dairesi Başkanımız Sayın Musa Kazım ÜNVER, Grup Müdürlerimiz Sn.Kerim ASLAN, ve Sn. Veysel BOSTAN,  Tümsiad Konya Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Ali Rıza ÖZGER ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettiler.

   


Saat: 15:45
Dersiad Ziyareti

Vergi Dairesi Başkanımız Sayın Musa Kazım ÜNVER ve Grup Müdürümüz Sn.Kerim ASLAN, Dersiad Konya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Musa ÖZKAN ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettiler.

   

Saat: 11:00

Mümtaz Koru  İmam Hatip Ortaokulunun
Başkanlığımızı Ziyareti

Başkanlığımızı ziyaret eden Mümtaz Koru  İmam Hatip Ortaokulu
öğrencilerine Başkanlığımız birimleri tanıtıldı. Daha sonra öğrencilere vergi konulu sunum yapıldı ve Vergi Dairesi Başkanımız Sayın Musa Kazım ÜNVER öğrencilerle sohbet ederek hediyelerini takdim etti.

   

   

   

   


Saat: 15:00
ASKON Ziyareti

Grup Müdürlerimiz Sn. Behzat ER, Sn.Kerim ASLAN ve Sn. Eyüp YILMAZ,  Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Konya Şubesi Yönetim Kurulu Başkan V. Sayın Ali UMUR ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ettiler.

   


Saat: 15:45
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Ziyareti

Vergi Dairesi Başkanımız Sayın Musa Kazım ÜNVER, Grup Müdürlerimiz Sn. Eyüp YILMAZ ve Sn. Veysel BOSTAN,  Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sayın Ali Osman KARAMERCAN ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ettiler.

   

06.03.2017 – Pazartesi

Başkanlığımızca yürütülen vergi bilinci ve gönüllü uyumu artırmaya yönelik çalışmalar kapsamında, 2015 yılı vergilendirme dönemine ilişkin tahakkuk bilgilerine göre ilimizde en çok kurumlar vergisi veren mükelleflere verilmek üzere, Maliye Bakanımız Sayın Naci AĞBAL imzalı teşekkür belgeleri, Sayın Başkanımız Musa Kazım ÜNVER, Grup Müdürlerimiz Sn Behzat ER ve Sn Eyüp YILMAZ tarafından Safa Tarım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa BÜYÜKEĞEN, Konya Çimento San. A.Ş. Genel Müdürü Sayın Kadir BÜYÜKKARA' ya sunulmuştur.

   

   

   


08.03.2017 – ÇARŞAMBA

Başkanlığımızca yürütülen vergi bilinci ve gönüllü uyumu artırmaya yönelik çalışmalar kapsamında, 2015 yılı vergilendirme dönemine ilişkin tahakkuk bilgilerine göre ilimizde en çok gelir vergisi veren mükelleflere verilmek üzere, Maliye Bakanımız Sayın Naci AĞBAL imzalı teşekkür belgesi, Grup Müdürümüz Sayın Veysel BOSTAN ve Vergi Dairesi Müdürümüz Sayın Hasan İPEK tarafından Sn. Mehmet TUZA’ya sunulmuştur.

   


09.03.2017 – PERŞEMBE

Başkanlığımızca yürütülen vergi bilinci ve gönüllü uyumu artırmaya yönelik çalışmalar kapsamında, 2015 yılı vergilendirme dönemine ilişkin tahakkuk bilgilerine göre ilimizde en çok gelir vergisi veren mükelleflere verilmek üzere, Maliye Bakanımız Sayın Naci AĞBAL imzalı teşekkür belgesi, Beyşehir Vergi Dairesi Müdürümüz Sn. Hacı GÖNÜLAL tarafından Sn. Ali AKKANAT ’a sunulmuştur.

    


10.03.2017 – CUMA

Başkanlığımızca yürütülen vergi bilinci ve gönüllü uyumu artırmaya yönelik çalışmalar kapsamında, 2015 yılı vergilendirme dönemine ilişkin tahakkuk bilgilerine göre ilimizde en çok gelir vergisi veren mükelleflere verilmek üzere hazırlanan, Maliye Bakanımız Sayın Naci AĞBAL imzalı teşekkür belgeleri, Vergi Dairesi Müdürümüz Sayın Mesut ÇALIŞIR ve Müdür Yardımcımız Aziz AKŞİN tarafından Yaşar YAPICI’ya sunulmuştur.

   

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ziyareti

Grup Müdürlerimiz Sn. Behzat ER ve Sn. Eyüp YILMAZ, EBA (Eğitim Bilişim Ağı) sistemi üzerinden okullarda verilen vergi bilinci eğitimlerinin gerçekleştirilmesi hususunda, Konya İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Mukadder GÜRSOY'u makamlarında ziyaret ettiler.

   

07.03.2017 - salı

Saat: 13:30
Turan Bilge İlkokulunu Ziyaret

Başkanlığımızı temsilen Müdür Yardımcımız Emel ÖZDİKER, Turan Bilge İlkokulunu ziyaret ederek  öğrencilerle vergi bilinci hakkında sohbet etti.

   


08.03.2017 - çarşamba

Saat: 10:30
Zeliha Seymen İlkokulunu Ziyaret

Başkanlığımızı temsilen Gelir Uzmanı Emine Çiçek ÖZTÜRK, Zeliha Seymen İlkokulunu ziyaret edere öğrencilerle vergi bilinci hakkında sohbet etti.

   


Saat: 14:30
Çarıklar  İlkokulunu  Ziyaret

Başkanlığımızı temsilen Gelir Uzmanı Emine Çiçek ÖZTÜRK, Çarıklar İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilerle vergi bilinci hakkında sohbet etti.

   


09.03.2017 - PERŞEMBE

Saat: 14:30
Akif Paşa İlkokulunu Ziyaret

Başkanlığımızı temsilen Müdür Yardımcımız Emel ÖZDİKER, Akif Paşa İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilerle vergi bilinci hakkında sohbet etti.

   


10.03.2017 - CUMA

Saat: 14:00
Dikilitaş Sahibi Ata İlkokulunu Ziyaret

Başkanlığımızı temsilen Müdür Yardımcımız Emel ÖZDİKER, Dikilitaş Sahibi Ata İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilerle vergi bilinci hakkında sohbet etti.

   

Saat: 15:30
Stres Yönetimi Semineri

Necmettin Erbakan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yard.Doç.Dr. Süleyman Barbaros YALÇIN  tarafından Vergi Dairesi Başkanlığımız personeline Stres Yönetimi konulu seminer verildi.


Seminer sonrası Vergi Dairesi Başkanımız Sayın Musa Kazım ÜNVER tarafından  teşekkür belgesi ve plaket takdim edildi.

   

   

   


Saat: 16:15
İşaret Dili Eğitimi

İşitme engelli mükelleflerimize daha iyi hizmet verebilmek için Başkanlığımız personeli Emine Çiçek ÖZTÜRK tarafından personelimizden 13 kişiye verilen işaret dili eğitimine ilişkin, Vergi Dairesi Başkanımız Sayın Musa Kazım ÜNVER ve grup müdürlerimiz Sn.Kerim ASLAN ile Sn. Veysel BOSTAN’ın katılımlarıyla çalışanlarımıza kısa bir sunum yapıldı. Ardından eğitici Emine Çiçek ÖZTÜRK ve eğitime katılan personelimize Vergi Dairesi Başkanımız tarafından sertifikaları verildi. Görevi nedeniyle il dışında bulunan personelimizin sertifikaları ise görevlerine döndüklerinde verilecektir.

   

   

   

Undefined